Website ontwikkeling

Succes op internet begint met een professionele website. Wij ontwikkeling websites van eenvoudig tot complex voor een aantrekkelijke prijs. U bent verzekerd van een moderne hoogwaardige website waarbij wij standaard rekening houden met uw online vindbaarheid. Meer weten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

webdesign

Zoekmachine vriendelijke website

Bij het ontwikkeling van websites houden wij standaard rekening met de werking van zoekmachines zoals Google. Wij zorgen ervoor dat de juiste pagina's toegankelijk en alle inhoud snel en optimaal geïndexeerd wordt. Ook adviseren wij graag over het gebruik van de juiste zoekwoorden op uw website. Deze dienen overeen te komen met de zoekwoorden die uw doelgroep gebruikt bij hun zoektocht naar uw product of dienst.

Joomla en Wordpress websites

Naast maatwerk oplossingen leveren wij ook websites gebaseerd op het populaire Joomla of Wordpress besturingssysteem. Hierbij kunt u eenvoudig zelf uw website beheren en uitbreiden.

Service en statistieken

Wanneer u een website heeft, is het natuurlijk belangrijk om te zien wat deze u precies oplevert. Hoeveel bezoekers komen er precies naar uw website? Hoe lang blijven bezoekers op uw website? Hoeveel mensen klikken door naar een bepaalde pagina? Deze zaken zijn allemaal te monitoren via Google Analytics. Wanneer u kiest voor onze extra service, wordt dit programma geïmplementeerd in uw website zodat we alle statistieken kunnen bijhouden en de website eventueel kunnen bijschaven waar dat nodig is.

Maandelijkse service

Wij bieden een optionele maandelijke service die veel verder gaat dan onze normale klantenservice. U krijgt bijvoorbeeld elke maand een rapportage over de statistieken zodat u precies weet hoe de zaken ervoor staan wat betreft uw website. Ook versturen wij in het kader van de promotie van uw website enkele linkaanvragen per maand naar relevante websites. Wilt u iets op uw website aanpassen of extra pagina's aanmaken? Wij zorgen dat het snel en zorgvuldig wordt gerealiseerd.

Kosten

De kosten van een website kunnen wij nader bepalen wanneer u uw wensen bij ons kenbaar maakt. Daarom nodigen wij u uit voor een gesprek zodat we uw wensen kunnen doornemen. Op basis daarvan calculeren wij een vaste lage prijs, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Hebben wij uw interesse gewekt? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een inleidend gesprek.

Website laten maken?
  • Betaalbaar
  • Uniek design
  • Zelf beheren
  • Zoekmachine vriendelijk