Google Adwords Campagne

Met Google Adwords bereikt u nieuwe klanten die specifiek op zoek zijn naar uw product of dienst. Uw advertentie wordt getoond wanneer een internetgebruiker uw zoektermen invoert in Google. U betaald alleen als er op uw advertentie wordt geklikt waardoor u met Google Adwords zeer goedkoop kunt adverteren op Internet. Wij bieden de volgende Adwords pakketten:

Starter
75 per maand*
Eenmalig €99 opstartkosten
Gratis zoekwoordenadvies
Tot 5 advertentiegroepen
Tot 10 advertenties
Maandelijkse rapportage
Maandelijks opzegbaar
Contact
Standaard
150 per maand*
Eenmalig €150 opstartkosten
Gratis zoekwoordenadvies
Tot 10 advertentiegroepen
Tot 20 advertenties
Maandelijkse rapportage
Maandelijks opzegbaar
Contact
Pro
350 per maand*
Eenmalig €275 opstartkosten
Gratis zoekwoordenadvies
Tot 25 advertentiegroepen
Tot 50 advertenties
Maandelijkse rapportage
Maandelijks opzegbaar
Contact

*Exclusief eenmalige opstartkosten en de klik kosten die Google rekent

Hoe werkt Google Adwords

Met Google Adwords worden er advertenties getoond bij specifieke zoekresultaten van Google. Heeft u bijvoorbeeld een online kledingshop die zich richt op jeans? Dan is het handig om gevonden te worden op 'jeans kopen' en vele varianten daarop. Heeft u een schildersbedrijfje in Limburg? 'Schilder Limburg' en de varianten daarop zijn dan goede zoekwoorden voor u. Op deze manier krijgen alleen potentiële klanten uw advertentie te zien. De advertentie linkt vervolgens naar uw website.

Doelgerichte adverteren

Mensen die bepaalde termen opzoeken via Google, zijn doorgaans op zoek naar dit product of deze dienst. Bij andere vormen van adverteren, bijvoorbeeld via huis-aan-huis blaadjes, televisie of willekeurige advertenties op het internet, is dit vaak niet het geval. De persoon wordt, zonder dat deze hierom gevraagd heeft, geconfronteerd met de advertenties. Zoekmachine adverteren (SEA) richt zich juist op mensen die daadwerkelijk op zoek zijn naar uw product of dienst. Het is dus een zeer gerichte manier van adverteren.

Google Adwords specialist

EOS Internet Marketing maakt gebruik van Google Adwords. Wij hebben hiervoor gekozen omdat de zoekmachine van Google verreweg het meest gebruikt wordt in Nederland. Google heeft tevens een hoog doorklikpercentage en is in verhouding erg goedkoop. Ook is Google Adwords een goed en overzichtelijk programma waarmee wij een gerichte en meetbare Adwords Campagne voor u kunnen opzetten.

Offerte op maat

Sluiten onze standaard pakketten niet goed aan bij uw wensen? Neem contact op en vraag kostenloos een offerte op maat aan. U kunt ook bij ons terecht voor het optimaliseren van een bestaande campagne.