Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Veel potentiële klanten zoeken via Google naar het product of de dienst die ze nodig hebben. Hoe hoger uw bedrijf in de Google zoekresultaten staat, hoe meer potentiële klanten er naar uw website komen. Door middel van zoekmachine optimalisatie zorgt EOS Internet Marketing ervoor dat uw website zodanig wordt geoptimaliseerd dat deze hoger in de Google zoekresultaten komt te staan.

Meer over zoekmachine optimalisatie

Google Adwords (SEA)

Wilt u uw doelgroep zeer gericht bereiken? Dat kan door middel van zoekmachine adverteren. Wij onderzoeken voor u op welke relevante termen veel gezocht wordt en hieraan koppelen wij uw advertentie. Zodra er in Google wordt gezocht op 'uw' termen, komt uw advertentie tevoorschijn. Dit is het nieuwe adverteren.
Meer over online adverteren

Website ontwikkeling

Een website is van groot belang wanneer er een online marketing strategie wordt geëxploiteerd. Bij EOS Internet Marketing kunt u terecht voor zowel het design als de technische realisatie van een website. Hierbij is het ook mogelijk om uw eigen huisstijl te verwerken in de website. Heeft u al een website? Ook voor website optimalisatie bent u bij EOS Internet Marketing aan het juiste adres.

Meer over website ontwikkeling

(SEO) Copywriting

Het belang van goede teksten op een website is uitzonderlijk hoog. Het straalt professionaliteit uit, u maakt een connectie met uw doelgroep en het zorgt ook nog eens voor een goede indexering door Google. EOS Internet Marketing kan goede SEO teksten aanleveren die ervoor zorgen dat u nóg meer resultaat haalt uit uw website.
Meer over copywriting

Internet Marketing Consultancy

Heeft u al een website? Door middel van een goede analyse kunnen wij uw huidige website evalueren. We checken of de website op een dergelijke manier is ingericht zodat deze goed kan worden geïndexeerd door Google. Vervolgens zullen we u adviseren op welke punten de website kan worden verbeterd.
Meer over consultancy