Internet marketing consultancy / advies

Heeft u al een bestaande website voor uw onderneming, maar boekt deze niet de gewenste resultaten? Door middel van Internet Marketing Consultancy bij EOS Internet Marketing zullen wij uw website analyseren en u een gedegen advies geven wat betreft het optimaliseren van de website. Doordat wij veel ervaring hebben binnen internet marketing, kunnen wij snel zien waar de verbeterpunten zitten. Wij geven advies op het gebied van SEO, oftewel zoekmachine optimalisatie, zodat u uw positie in Google kunt verbeteren. Ook richten wij ons op SEA advies.

QuickScan

Middels een quick scan zullen wij uw website aan een snelle doch intensieve analyse onderwerpen. Wij checken uw website op verschillende punten, zoals bijvoorbeeld de aanwezigheid van kwalitatief goede landingpages en de aansluiting van deze pagina's op de rest van de website, de link kwaliteit, goede titles & descriptions en of er doodlopende pagina's in uw website zitten. Op basis hiervan geven wij u een advies op maat wat betreft website optimalisatie.

SEO advies

Voor een website is het erg goed om zo hoog mogelijk in Google te staan. Google heeft bepaalde richtlijnen waarop men controleert of een website van dermate kwaliteit is dat deze een hoge plaats in Google verdient. SEO Internet Marketing controleert of uw website technisch en inhoudelijk is geoptimaliseerd zodat Google uw website goed kan indexeren.

SEA advies

Maakt u gebruik van Search Engine Advertising, maar levert uw Google Adwords campagne niet het gewenste resultaat op? Het is mogelijk dat uw zoekwoorden niet optimaal meer zijn of dat de landingpages niet meer matchen met de zoekwoorden. EOS Internet Marketing bekijkt uw Google Adwords campagne en middels een betrouwbaar advies kunnen we u vertellen waar de verbeterpunten zitten.

Betrouwbaar advies van EOS Internet Marketing

Wilt u graag het maximale uit uw website halen? Bent u benieuwd waar uw website kan worden geoptimaliseerd zodat u meer bezoekers krijgt en een hogere omzet kunt genereren? EOS Internet Marketing zorgt voor een betrouwbaar advies middels een persoonlijk aanpak. Op basis van dit advies kunt u meteen een vrijblijvende offerte aanvragen. Neem contact met ons op via het contactformulier.